0726277809

workout@trainingroom.ro

FMS (Functional Movement Screening)

Evaluare Funcțională a Mișcării 

Evaluare Pattern Miscare

Evaluare Pattern de Mișcare

Identificăm punctele „trigger” care produc dezechilibre funcţionale, asimetrii la nivel postural, mobilitate şi instabilitate și insuficiente care impreuna afecteaza modul in care ne miscam, eficienta cu care ne antrenam si felul in care ne simtim corpul. (evaluare functionala a miscarii)

Program preventie accidentari

Program Prevenție Accidentări

Creăm un program personalizt ce previne accidentările și asigură o bază solidă pentru antrenamentele de orice fel. Indiferent de obiective şi nivelul de antrenare acesta este absolut necesar pentru ca procesul de transformare corporală să fie armonios.

De ce este nevoie de o evaluare funcțională a mișcării

Evaluarea funcțională a mișcării FMS presupune un set de teste care mă ajută să creez un program personalizat ce previne accidentările, asigură o bază solidă pentru antrenamentele de orice fel indiferent de obiectiv și este absolut necesesar în procesul de transformare corporală. 

Rezultatul  este cel care ne dă încrederea să mergem înainte. Evaluarea constantă a patternurilor de mişcare  prin testul de evaluare funcțională a miscării (FMS) corectarea posturii, evaluarea potenţialului de transformare al fiecarei persoane, etapa de gimnastică funcţională, dezvoltarea capacităţii de mişcare, intră în preocuparile mele iniţiale, dar şi  o permananentizare a acestor tipuri  de exerciţii. Ulterior, are loc  şi introducerea antrenamentelor mai intense, evaluarea continuă a  punctelor forte şi  a celor mai puţin dezvoltate, cu antrenarea  celor din urmă în mod special.

Evaluarea functionala a miscarii la Training Room
FMS coaching upscaled

Comunicarea și conectarea sunt cele mai importante

Acel  sentiment atletic  pe care îl obţii  atunci când simţi că te mişti cu uşurinţă, a fost întotdeauna o inspiraţie pentru mine. De aceea, în  dezvoltarea şi implementarea programelor  de exerciţii, ce îmi doresc să fie adecvate, eficiente, şi să aducă ARMONIE, folosesc foarte des mijloace din experienţa atletică pe care am  dobândit-o în cei 9 ani de  sport de performanţă .

Unul dintre obiective , ca specialist în domeniul fitness-ului   este educarea oamenilor (adulţii cât şi copiii). Îmi place să ajut oamenii care doresc să se bucure de beneficiile exerciţiilor prin adoptarea  unor comportamente sănătoase şi mai ales, prin includerea sportului în viaţa lor. Cei care vor să înceapă un program de exerciţii fizice şi caută o schimbare, este important  să înţeleagă că orice modificare pe care corpul nostru o face, necesită timp. Orice schimbare în general,  necesită timp şi educaţie!

Consider că unul dintre rolurile antrenorului  este „să aducă oamenii cu picioarele pe pămant” şi să le prezinte  realitatea. De cele mai multe ori aceasta este greu de acceptat,  însă fără o conştientizare corectă  a paşilor, nu ne putem asuma eficient responsabilitatea. Dacă ştii la ce să te aştepţi, obiectivul este realist şi corect formulat, te vei conforma.„PRIVEȘTE  ÎN OGLINDĂ”  şi evaluează cinstit starea şi etapa în care te afli!

Dobândirea unor  obiceiuri sănătoase, împreună cu o  viziune nouă  asupra sănătăţii  propriului corp, sunt obligatorii atunci cand te angajezi într-un program de exerciţii fizice. O imagine corporală îmbunătăţită, presupune obligatoriu creşterea  nivelului de condiţie fizică. Deci sunt necesare îmbunătirea posturii, creşterea flexibilităţii, rezistenţei, forţei, coordonării, agilităţii. Aceste rezultate  cer un cocktail echilibrat între responsabilitate-disciplină-efort-răbdare şi de cele mai  multe ori, asistenţă din partea unui antrenor avizat si  foarte bine pregătit. (evaluare functionala a miscarii)

Functional Movement Screening

Evaluare FMS

Discută cu un trainer

0726277809

Pune-te în mișcare

Vrei să fii la curent cu noutățile și ofertele Training Room? Inscrie-te la newsletter.