0726277809

workout@trainingroom.ro

Despre noi

Bine ai venit la Training Room

Ce găsești la noi?

19

Viziune Proprie

Un concept de antrenament conturat pe parcursul a 9 ani de sport de performanță și 20 de experiența în fitness ce are ca obiectiv final ARMONIA.

20

Antrenamente 1 la 1

Fiecare antrenament este personalizat în functie de particularitatile individuale și adaptat la starea și etapa în care esti.

21

Boutique Gym

Training Room este o sală fitness tip boutique, are un număr restrâns de membri și oferă o experientă premium care are în centru elevul.

Training Room by Andreea Pavel

Studio boutique de antrenamente personale care schimbă vieți

Este o sală fitness tip boutique (studio de antrenamente – sala fitness)  pe care l-am creat  într-un mod unic, inspirat din concepte de actualitate ale domeniului  („boutique gym”, „garage gym”) Atât mie, cât şi colegilor mei, ne asigură  mijloacele şi condiţiile necesare  punerii în practică a ideilor, cunoştintelor şi experienţei dobândite pană acum. Imi place să îmi pot realiza meseria de antrenor după o viziune proprie!  De aceea, acest studio este locul potrivit pentru mine. Intimitatea oferită de antrenamentele tip 1 la 1 şi numărul restrâns de membri, ne oferă un mediu  cu un mai mare focus pe rezultate atât nouă, antrenorilor, dar şi elevilor noştri.  Din echipa mea  fac parte Crina şi Bogdan, ambii  foşti sportivi de performanţă.

Sala fitness tip boutique by Andreea Pavel

Echipa Noastră

Andreea Pavel

Andreea Pavel

Certificată Kettlebell

Rolul de instructor de grup fitness, certificarile Les Mills (Body Pump, CxWorx, Grit), specializările obţinute în antrenamentul funcţional (TRX, Bosu, Kettlebell, FMS), participarea la nenumarate cursuri in Europa şi SUA, mi-au susţinut plăcerea de a-i învăţa şi direcţiona într-un mod corect pe oamenii veniţi la clase mele.

Profesor-formator în departamentul Personal Training, din cadrul Școlii de Fitness Move-On. Am participat continuu la pregătirea unor generaţii întregi de antrenori de fitness. Am reprezentat România în Convenţii Internaţionale de Fitness din Italia(Rimini) şi Grecia (Atena). 

Bogdan Bărcăcilă

Bogdan Bărcăcilă

campion național la atletism și bob

Sportiv de performanţă de peste 17 ani cu peste 30 de titluri de campion al României în atletism şi bob.

Multiplu recordman al Romaniei la probe combinate de juniori/ Maestru al sportului în atletism şi bob/Medaliat cu bronz la Cupa Europei la decatlon/Multiple participări la  Campionate Mondiale, Europene, Cupe Mondiale în atletism şi bob/Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport -Piteşti/Experienţă profesională 3 ani în învăţămantul  gimnazial-liceal/Abilităţi în antrenamente de tip atletic, dezvoltarea condiţiei fizice ridicate/preparator fizic – echipă de baschet juniori.

Crina-Valentina Ochenatu

Crina-Valentina Ochenatu

multiplă campioană la escaladă și bouldering

Cel mai bun loc pe care l-am obţinut este locul 8 la concursul internaţional de bouldering Ticket Adidas Rockstars din 21 septembrie 2018. Mă adaptez cu usurinţă nevoilor fiecărui tip de client. Îmi dedic viaţa profesională construirii de antrenamente personalizate pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice şi a stării de sănătate.

Certificări: Antrenor  Personal Acreditat /TRXFunctional Training / Antrenor de Alpinism şi Escaladă

Functional Movement Screening

Evaluare FMS

Discută cu un trainer

0726277809

Pune-te în mișcare

Vrei să fii la curent cu noutățile și ofertele Training Room? Inscrie-te la newsletter.